Siemens KG33VVLEA - Fritstående kølefryseskab

Varenummer: 11400694680 | EAN: 4242003869468 | SKU: 11400694680
Produkt
datablad

Vejl. udsalgspris DKK 7.799,00

DKK 7.096,00

inkl. moms

Spar DKK 703,00

Tilbudspris

Mere information

Siemens KG33VVLEA - Fritstående kølefryseskab

noFrost køle-/fryseskab, automatisk afrimning. Med hyperFresh-skuffe, der holder frugt og grønt frisk i længere tid takket være optimal temperatur og mulighed for regulering af luftfugtighed.

hyperFresh: Frugt og grønt holder sig frisk og sprødt dobbelt så længe
Ved opbevaring af abrikoser, broccoli eller salathoveder kan du indstille fugtigheden med den manuelle skyder. Det holder frugt og grønt frisk op til dobbelt så længe.
noFrost - afrimning er unødvendig
Med noFrost-teknikken bliver fugten ledt ud af fryseren, hvor den fordamper. Derved holdes fryseren fri for rim og is, og det er slut med den manuelle afrimning. Der dannes heller ikke iskrystaller på fødevarerne, og det er meget nemmere at se, hvad der er i fryseren.
Mindre rengøring - antiFingerprint
Lågerne i rustfrit stål har en særlig udvendig finish - antiFingerprint. Denne belægning forhindrer at der laves tydelige fingeraftryk på ståloverfladen, og sker det, kan man hurtigt tørre efter med en fugtig klud.
Alt inden for rækkevidde
easyAccess-hylden giver lettere adgang, når der skal ilægges eller udtages madvarer. Hylden er monteret på profilskinner, således at hylden kan trækkes halvt ud af skabet. Det giver det fulde overblik og intet kan gemme sig inde bagved. Udtrækket fungerer let og vipper ikke, heller ikke hvis glashylden er helt fyldt. Hylden er lavet af robust kvalitetsglas.
Køleskabet holder på kulden
Aktiverer superkøl inden du går på indkøb, derved sænkes temperaturen i en kort periode, så de ny indkøbte friske fødevarer hurtigt får den rigtige temperatur. Temperaturen sænkes ved at trykke på en knap (2 °C som den laveste indstilling). For at forhindre unødvendigt strømforbrug ændres temperaturen til automatisk tilbage til normal drift efter ca. 6 timer.
Optimal luftcirkulation, giver ensartet kulde i hele skabet
multiAirflow-systemet cirkulerer luften jævnt i hele skabet for at opnå en konstant og ensartet temperatur. Fødevarer der lige er lagt ind afkøles hurtigere, hvilket giver fødevarerne en bedre kvalitet og holdbarhed.
Placering direkte mod væggen
Placer dit køleskab direkte mod væggen, uden ekstra afstand. Skuffer og hylder kan trækkes ud selv ved en døråbning på 90°.
Flaskeholder til køleskabet
bottleRack giver sikker opbevaring af alle flasker.
Få en advarsel, hvis temperaturen i skabet stiger
multiAlarm systemet giver dig besked både visuelt og akustisk, når temperaturen stiger i skabet, hvilket f.eks. kan ske, hvis døren ikke bliver lukket korrekt.
Glashylderne er meget rengøringsvenlige
Alle glashylder er lavet af ekstra stærkt og rengøringsvenligt sikkerhedsglas. Hvis der spildes noget, løber det ikke ned til den næste hylde.

Specifikationer
Elektronisk temperaturstyring Ikke oplyst
NoFrost Nej
Kapacitet køl (ltr) 195 liter
Kapacitet frys (ltr) 94 liter
Vendbar dør Nej
Energiforbrug pr. år (kWh) 228 kWh
Lydniveau dB(A) 39
Mærke Siemens
Klasse for støjudledning C
FarveInox
Energiklasse E
Bredde (cm) 60.00 cm
Højde (cm) 176.00 cm
Klimaklasse SN-T
Model KG33VVLEA
Dybde (cm) 65.00 cm
Indbygningsbredde (cm) 0.00 cm
Indbygningsdybde (cm) 0.00 cm