Electrolux EW8H769B8 - Kondenstørretumblere

Varenummer: 02100469860 | EAN: 7332543846986 | SKU: EW8H769B8
Produkt
datablad

Vejl. udsalgspris DKK 7.499,00

DKK 5.881,00

inkl. moms

Spar DKK 1.618,00

Tilbudspris

Mere information

EW8H769B8 Electrolux tørretumbler

Varmepumpetørretumbleren EW8H769B8 fra PerfectCare 800-serien er en effektiv og energibesparende tørretumbler, der er designet til at tage sig af dit tøj på en skånsom måde. Med en tørrekapacitet på 9 kg og Woolmark Blue-certificering er den ideel til tørring af sarte tekstiler som uld og silke samt udendørs tøj.

DelicateCare: Skånsom tørring af alle typer tøj
Med DelicateCare-systemet i EW8H769B8 PerfectCare 800-tørretumbleren kan du være sikker på, at dit tøj vil se godt ud og føle sig godt tilpas. Systemet tilpasser tørretemperaturen til hvert enkelt stykke tøj og justerer tromlebevægelserne til stoffets specifikke materiale. Uanset om det er tøj, som du ikke troede kunne tørres i tørretumbler, eller mere sarte beklædningsgenstande, bliver de behandlet korrekt for at bevare deres kvalitet og udseende.

Skånsom tørring med Electrolux SmartSense-fugtdetektion
Med Electrolux SmartSense-systemet kan du være sikker på, at dit tøj bliver tørret jævnt og beskyttet mod overophedning. Systemet registrerer fugten i hvert enkelt stykke tøj og justerer tørreprocessen i overensstemmelse hermed, hvilket resulterer i en mere skånsom og effektiv tørringsproces. På den måde kan du være sikker på, at dit tøj holdes i den bedste stand, samtidig med at du sparer tid og energi.

GentleCare: Skånsom tørring af sart tøj
En af de mest interessante funktioner ved denne tørretumbler er dens GentleCare-program til uld-, silke- og friluftstøj. Dette program giver dig mulighed for at tørre dit sarte tøj ved en lav temperatur ved hjælp af en varmepumpe. GentleCare-systemet tørrer tøjet ved næsten halvdelen af temperaturen sammenlignet med almindelige tørretumblere, så det aldrig skal udsættes for unødig varme.

Tør endnu mere, jævnt og nemt
Sengetøj og blandet vasketøj kan ofte tage meget tid og energi at tørre, men med programmerne Bedding XL og Mixed XL på denne tørretumbler behøver du ikke længere at køre flere tørrecyklusser. Disse programmer giver en effektiv og jævn tørring, så du sparer tid og energi, mens du kan nyde blødt og frisk sengetøj og tøj. Denne praktiske løsning er nem at tilpasse til din daglige rutine og gør vasketøjet til en mere smidig opgave.

Sensorer og elektronik for optimal tørring
Ved hjælp af avancerede sensorer og elektronik måler tørretumbleren fugtindholdet i hvert enkelt stykke tøj og beregner derefter den nøjagtige tørretid. På den måde kan du være sikker på, at dit tøj altid bliver tørret optimalt og ikke overophedes. Det automatiske program slutter, når den ønskede tørhed er nået, men hvis du foretrækker det, kan du også vælge tidsstyrede tørreprogrammer. På denne måde kan du have fuld kontrol over tørringen af dit vasketøj.

Skostativ til plantørring
Med skohylden kan du stå op og tørre sko eller f.eks. linjetørre en trøje.

Steriliser dit tøj og sengetøj med den hygiejniske cyklus
Tøjet steriliseres i hygiejnecyklussen, der kører ved over 60 °C og eliminerer 99,9 % af alle bakterier og vira, mens tøjet tørres. Nu kan du tørre dine dyner, puder og dit tøj sikkert.

Specifikationer
Vendbar Låge Ja
Selvrensende kondensator Ja
Kondenseringsklasse B
Varmepumpeteknologi Ja
Kapacitet (kg) 9 kg
Energiforbrug pr. år (kWh) 226
Lydniveau dB(A) 66
Maks. lydniveau dB(A) 66 dB
Sensorstyret tørring Ja
Mærke Electrolux
Farve Hvid
Energiklasse A++
Bredde (cm) 59.6 cm
Højde (cm) 85 cm
Vægt (kg) 48 kg
Dybde (cm) 63.8 cm