Cylinda F3285XRFVE - Fritstående fryseskab

Varenummer: 02190002793 | EAN: 7392186324197 | SKU: F3285XRFVE
Produkt
datablad

DKK 7.899,00

inkl. moms

Mere information

Cylinda fritstående fryseskab F3285XRFVE

Højde: 186 cm
280 liter kapacitet til optimal opbevaring af frostvarer
Selvafrimende
LED-belysning
Brugervenligt internt kontrolpanel

Velkommen til en verden af bekvemmelighed og effektivitet med Cylinda F3285XRFVE-fryseren. Med sit stilfulde design i rustfrit stål, selvafrimningsfunktion og generøse opbevaringskapacitet er denne fryser en pålidelig partner til at bevare din mad på den bedst mulige måde.

Optimal opbevaringskapacitet og fleksibilitet
Med en højde på 186 cm og en imponerende kapacitet på 280 liter giver Cylinda F3285XRFVE masser af plads til at opbevare dine frostvarer. Skuffer og hylder i forskellige størrelser giver dig fleksibilitet til at organisere og holde orden på dine madvarer.

Effektiv selvafrimning
Den selvafrimende funktion eliminerer besværet med manuel afrimning. Fryseren tager sig automatisk af afrimningsprocessen, hvilket sparer tid og energi og sikrer, at dine madvarer altid opbevares under optimale forhold.

Komfortabelt og grebsvenligt håndtag
Fryseren i rustfrit stål er udstyret med et ergonomisk og grebsvenligt metalhåndtag. Det gør det nemt og smidigt at åbne og lukke fryseren.

Smart kontrolpanel og nem justering
Det indvendige kontrolpanel er designet til at være let at forstå og bruge. Du kan nemt regulere temperaturen og overvåge indfrysningsforholdene ved hjælp af intuitive betjeningselementer. Det giver dig fuld kontrol over fryseren og mulighed for at tilpasse indstillingerne efter dine behov.

Praktisk og alsidigt design
Med en venstrehængt dør, der kan omhængsles efter behov, kan du tilpasse fryseren til dit køkkenlayout. Fryseren har også praktiske funktioner som hurtigindfrysning, alarm for høj temperatur og indvendig LED-belysning, så du nemt kan få adgang til og overblik over dine frostvarer.

Specifikationer
Elektronisk temperaturstyring Ja
NoFrost Ja
Kapacitet frys (ltr) 280 liter
Vendbar dør Ja
Energiforbrug pr. år (kWh) 249 kWh
Maks. lydniveau dB(A) 41 dB
Mærke Cylinda
Klasse for støjudledning C
Farve Rustfri
Energiklasse E
Bredde (cm) 59.5 cm
Højde (cm) 186 cm
Vægt (kg) 67
Dybde (cm) 65 cm