Samsung RR39C76C322/EF - Fritstående køleskab

Varenummer: 02190004571 | EAN: 8806095078670 | SKU: RR39C76C322/EF
Produkt
datablad

Vejl. udsalgspris DKK 11.099,00

DKK 9.799,00

inkl. moms

Spar DKK 1.300,00

Tilbudspris

Mere information

Samsung fritstående køleskab RR39C76C322/EF

Praktisk fjernstyrring
RR39C76C322/EF er et Samsung-køleskab, der giver dig mulighed for at overvåge og styre køleskabets indstillinger via Wi-Fi og SmartThings-appen. Du kan styre hurtig nedkøling, ændre temperaturen og modtage en advarsel, hvis døren har stået åben. Du kan også overvåge energiforbruget og opdage eventuelle problemer.

Op til 10% mindre energiforbrug
Overvåg og spar på energiforbruget. AI Energy Mode analyserer køleskabets brugsmønster og beregner strømforbruget baseret på AI-teknologi. Hvis den beregnede elregning overstiger det forudindstillede mål, anbefales det at aktivere sparetilstanden for at reducere energiforbruget med op til 10%.

Fleksibel løsning, der passer til alle

Tilpas og kombiner dit køleskab, så det passer til din livsstil. Bespoke gør det muligt at parre forskellige moduler med hinanden. Vælg, om du har brug for et, to eller tre køle-/fryseskabe, og tilføj flere, efterhånden som dine behov og din livsstil ændrer sig.

Hvilken farve passer til dig?
Lad dit køkken udtrykke din personlige stil. Vælg mellem flere forskellige farver og materialer på dit Bespoke. Og med Bespoke's udskiftelige dørpaneler får du endnu mere fleksibilitet. Mix og match forskellige farver på dit køleskab og din fryser, eller skift panelet, når du vil opdatere din stil.

Større indvendigt, samme udvendigt
Opbevar mere mad takket være det rummelige interiør. Den unikke SpaceMax™-teknologi bruger en særlig isolering, der gør væggene meget tyndere, samtidig med at isoleringsevnen bevares. Det øger den indvendige volumen uden at øge de udvendige dimensioner.

Holder på kulden, selv om du åbner og lukker døren ofte
Metal Cooling indfanger kold luft og holder maden frisk, selv om du åbner og lukker døren ofte. Fordi denne teknologi forhindrer tab af kold luft, når døren åbnes, og hurtigt genopretter temperaturen, når den lukkes, kan du trygt tage dig tid til at finde, hvad du skal bruge i køleskabet.

Hurtig nedkøling med et tryk på en knap
Nyd hurtig nedkøling, så mad og drikke køles hurtigere ned. Med et tryk på en knap blæser Power Cool superkold luft ind i køleskabet. Du kan hurtigt nedkøle en uges mad eller hurtigt nedkøle drikkevarer til en fest eller middag.

Holder maden frisk længere
Hold dine madvarer friske i længere tid! All-Around Cooling fordeler kulden jævnt i hele køleskabet, også i døren, så dine madvarer holder sig friske, uanset hvor du placerer dem. Ved at cirkulere kold luft og løbende kontrollere temperaturen sikrer All-Around Cooling, at maden på hylderne afkøles effektivt og holder sig frisk længere.

Ingen frost
Spild ikke tid og energi på at afrime dit køleskab. No Frost-teknologien optimerer luftcirkulationen for at opretholde en konstant temperatur og forhindre isdannelse. Den når også måltemperaturen meget hurtigere og belaster kølesystemet mindre, så det holder længere.

Holdbar og effektiv
Nyd mindre støj med den digitale inverterkompressor. I modsætning til konventionelle kompressorer, der bare starter og stopper, justerer den digitale inverterkompressor automatisk sin hastighed i henhold til syv niveauer af kølebehov. Det strømliner energiforbruget og giver dig en støjsvag, kraftfuld og holdbar ydelse, der er dækket af 20 års komponentgaranti.

Stærkere lys for bedre synlighed
Takket være skabets LED-belysning kan du hurtigt finde det, du skal bruge, og spare både plads og penge. LED optager mindre plads og er lysere og mere energieffektivt end konventionel belysning. Belysningen giver mere plads til madvarerne og samtidig et godt lys i hele skabet. Det bløde lys er også skånsomt for øjnene.

Åbn på den måde, du ønsker
Den vendbare dør giver dig mulighed for at vælge, hvilken vej køleskabet skal åbne, så du kan indrette dit køkken, som du vil. Døren er nem at vende ved blot at ændre hængslernes position.

Specifikationer
Elektronisk temperaturstyring Ja
Kapacitet køl (ltr) 387 liter
Vendbar dør Ja
Energiforbrug pr. år (kWh) 120 kWh
Lydniveau dB(A) 39
Mærke Samsung
Klasse for støjudledning C
Farve Sort
Energiklasse E
Bredde (cm) 59.5 cm
Højde (cm) 186
Vægt (kg) 82 kg
Dybde (cm) 64.4 cm