EICO 2274 80 IQWF-2 - Induktionskogeplade

Varenummer: 6800227450 | EAN: 5709395022745 | SKU: 2274 80 IQWF-2

Vejl. udsalgspris DKK 20.495,00

DKK 12.786,00

inkl. moms

Spar DKK 7.709,00

Tilbudspris

Mere information

EICO 2274 80 IQWF-2 - Induktionskogeplade


Med de store firkantede induktionsspoler på full-surface sektionerne, får du et langt større tilberedningsområde end på traditionelle kogesektioner. Kogezonerne kan anvendes på normal vis til mindre gryder og pander, men også for større køkkenudstyr, hvor kogezonerne kan sammensættes 2 og 2 i en brofunktionMed brofunktion på induktionssektionerne er det muligt at aktivere og betjene to kogezoner på samme tid. Det giver bedre plads til store gryder og panderPå induktionskogesektioner kan temperaturen på en bestemt kogezone hæves ved at tænde for booster funktionen, så kogezonen opvarmes hurtigere.Stop-And-Go funktionen gør det mere sikkert at lave mad. Når du får uventet besøg er alt hvad der skal til, en let berøring på Stop-And-Go funktion og alle de aktiverede kogezoner slukkes. Når du vender tilbage til køkkenet skal du blot røre samme knap igen og alle kogezoner tændes ved den tidligere valgte indstilling.Alle kogezonerne med induktion har automatisk størrelsestilpasning og gryderegistrering. Zonerne tilpasses automatisk ved, at grydens/pandens størrelse aflæses og induktionen vil opvarme i overensstemmelse med den størrelse, der er aflæst. Nogle kogesektioner har det mere avancerede "automatisk zoneaktiveringssystem".Zonen aflæser om der er placeret en gryde/pande på den, og betjeningspanelet aktiveres automatisk til denne eksakte zone. Flyttes enheden til en anden kogezone, aktiveres denne automatisk og tidligere benyttede zone slukkes automatisk.En ekstra sikkerhedsforanstaltning sikrer at produktet - hvis den er tændt - automatisk slukker af sig selv efter et vist antal timer.Med børnesikringen slået til, er det ikke muligt at komme til at tænde for hvidevaren ved et uheld.EICOs induktionskogesektioner tilbyder maximal tilfredshed. Varmer op på få sekunder og kan reguleres via finger touch betjening. Du kan vælge mellem flere forskellige typer induktionskogesektioner og finde den, der passer til dine personlige behov.Varmeindikatoren viser hvilke kogezoner, der er varme. Så ved du ikke alene hvornår du skal være forsigtig, du kan også bruge den overskydende varme til at holde maden varm og på samme tid spare energi.Med denne funktion har du mulighed for hurtigvalg af tre forudindstillede temperaturtrin. Ved aktivering kan zonen indstilles på én af de tre mulige temperaturer. Ca. 42°C er smeltepunkt - ideelt til f.eks. smeltning af chokolade. Ca. 70°C er tempe­raturen som er god når du ønsker at holde færdigtilberedt mad varm i længere tid. Ca. 94°C er temperaturen som ligger lige under kogepunktet, og dermed kan tilberede f.eks. pasta og undgå overkog.

  • Full-surface induction
    Med de store firkantede induktionsspoler på full-surface sektionerne, får du et langt større tilberedningsområde end på traditionelle kogesektioner. Kogezonerne kan anvendes på normal vis til mindre gryder og pander, men også for større køkkenudstyr, hvor kogezonerne kan sammensættes 2 og 2 i en brofunktion
  • Bro funktion
    Med brofunktion på induktionssektionerne er det muligt at aktivere og betjene to kogezoner på samme tid. Det giver bedre plads til store gryder og pander
  • Power booster funktion
    På induktionskogesektioner kan temperaturen på en bestemt kogezone hæves ved at tænde for booster funktionen, så kogezonen opvarmes hurtigere.
  • Stop-And-Go funktion
    Stop-And-Go funktionen gør det mere sikkert at lave mad. Når du får uventet besøg er alt hvad der skal til, en let berøring på Stop-And-Go funktion og alle de aktiverede kogezoner slukkes. Når du vender tilbage til køkkenet skal du blot røre samme knap igen og alle kogezoner tændes ved den tidligere valgte indstilling.
  • Gryderegistrering og størrelsestilpasning
    Alle kogezonerne med induktion har automatisk størrelsestilpasning og gryderegistrering. Zonerne tilpasses automatisk ved, at grydens/pandens størrelse aflæses og induktionen vil opvarme i overensstemmelse med den størrelse, der er aflæst. Nogle kogesektioner har det mere avancerede "automatisk zoneaktiveringssystem".
  • Automatisk zoneaktiveringssystem
    Zonen aflæser om der er placeret en gryde/pande på den, og betjeningspanelet aktiveres automatisk til denne eksakte zone. Flyttes enheden til en anden kogezone, aktiveres denne automatisk og tidligere benyttede zone slukkes automatisk.
  • Sikkerhedsafbryder
    En ekstra sikkerhedsforanstaltning sikrer at produktet - hvis den er tændt - automatisk slukker af sig selv efter et vist antal timer.
  • Børnesikring
    Med børnesikringen slået til, er det ikke muligt at komme til at tænde for hvidevaren ved et uheld.
  • Induktion
    EICOs induktionskogesektioner tilbyder maximal tilfredshed. Varmer op på få sekunder og kan reguleres via finger touch betjening. Du kan vælge mellem flere forskellige typer induktionskogesektioner og finde den, der passer til dine personlige behov.
  • Varmeindikator
    Varmeindikatoren viser hvilke kogezoner, der er varme. Så ved du ikke alene hvornår du skal være forsigtig, du kan også bruge den overskydende varme til at holde maden varm og på samme tid spare energi.
  • 3 "Keep Warm" funktioner
    Med denne funktion har du mulighed for hurtigvalg af tre forudindstillede temperaturtrin. Ved aktivering kan zonen indstilles på én af de tre mulige temperaturer. Ca. 42°C er smeltepunkt - ideelt til f.eks. smeltning af chokolade. Ca. 70°C er tempe­raturen som er god når du ønsker at holde færdigtilberedt mad varm i længere tid. Ca. 94°C er temperaturen som ligger lige under kogepunktet, og dermed kan tilberede f.eks. pasta og undgå overkog.
Specifikationer
Kogeplade Overflade Keramik
Antal strømniveauer 10
Kogepladeoverfladefarve Sort
Kogepladestil Smoothtop
Pandetilstedeværelsessensor Ja
Antal induktionszoner 6
Pandestørrelsessensor Ja
Energi Type Elektrisk
Placering af bordkomfur-kontroller Front
Varm overflade-indikator Ja
Varme Element Type Induktion
Bordkomfurdetaljer 6 x induktion - 2100/3700 W - 180x220 mm - booster
Antal kogefelter Ikke oplyst
Til planlimning Ja
Udvidbare zoner 3
Booster-funktion Ja
Mærke EICO
Bredde (cm) 78 cm
Højde (cm) 4.7 cm
Timer Ja timer
Produkttype Induktions kogeplade - 6 plader
Ramme Lige kant
Sikkerhedsegenskaber Barnesikret
Model 80 cm
Type Digital
Styringstype Berøringsstyring
Dybde (cm) 52 cm
Indbygningsbredde (cm) 75 cm
Indbygningsdybde (cm) 49 cm
Indbygningshøjde (cm) 4.7 cm