Gorenje GEIT6E80XPG - Induktionskomfur
      Gorenje GEIT6E80XPG - Induktionskomfur
      Gorenje GEIT6E80XPG - Induktionskomfur
      Gorenje GEIT6E80XPG - Induktionskomfur
      Gorenje GEIT6E80XPG - Induktionskomfur

      Gorenje GEIT6E80XPG - Induktionskomfur

      5500004520
      DKK 10.004,00Inkl. moms
      Antal:
      Leveres fra leverandøren Leveringstid 2-5 hverdage
      Skriv produktanmeldelse
      EU3234363840424446USXX5XSSMLXLXXLXXLArm Length6161,56262,56363,56464,5Bust Circumference8084889296101106111Waist Girth6165697377828792Hip Circumference87919599103108113118

        Gorenje GEIT6E80XPG - Induktionskomfur


        • Jævnt bagt hver gang
          Gorenje komfurer er kendt for deres innovative afrundede hulrum, som har været deres særkende i mange år. HomeMade-formen er inspireret af de traditionelle brændeovne og sikrer bedre luftcirkulation sammenlignet med konkurrenterne. Nu er HomeMade-formen blevet fuldstændig fornyet og luftstrømmen perfektioneret på grund af et varmelegeme-design og den forbedrede fordeling af ventilationsåbningerne. Det er grunden til, at temperaturen er stabil i hele ovnen. Aldrig mere vil dine retter blive brændt på den ene side og understegte på den anden.
        • Perfekt fra alle sider
          MultiAir-teknologien garanterer en optimal cirkulation af varmen i ovnen. På grund af de smart placerede ventilationsåbninger på bagvæggen og den unikke afrundede form spredes luften jævnt i hele ovnen. Ventilatoren skubber varm luft rundt i hele ovnrummet, så maden bliver perfekt bagt på alle sider. Den dynamiske luftbevægelse gør det også muligt at bage på flere niveauer samtidig, uden at lugte og smage blandes sammen.
        • En enkel plan til superstore gryder
          Induktionskogepladen med to forbindelseszoner forenkler madlavningen i store gryder. To separate kogezoner forbindes til én med blot et enkelt tryk. Perfekt til at tilberede større stykker mad og tilbehør på samme tid.
        • Enkel og effektiv afrimning
          Gorenje komfurer skiller sig ud med den effektive optøningsfunktion, der optør alle dybfrosne varer jævnt. Du skal blot indstille tiden og overlade resten til ovnen!
        • Til inspiration i sidste øjeblik
          OptiBake komfurer når en temperatur på op til 200˚C på kun 4,50 minutter, hvilket sparer 30% af den tid, der kræves ved standardforvarmning, og gør dem til en af de hurtigste ovne på markedet. Det er meget praktisk til opskrifter, der kræver en forvarmet ovn. Et lys- og lydsignal informerer dig, når temperaturen er helt rigtig.
        • En blød berøring er nok
          Det kræver kun en let berøring at lukke ovnlågen uden støj.
        • Hurtig og effektiv madlavning, enkel rengøring
          Induktionskogeplader varmer dobbelt så hurtigt op som HiLight-kogeplader, hvilket gør dem relativt mere økonomiske og sikre. En induktionskogeplade opvarmer kun bunden af gryden, mens resten af kogepladens overflade forbliver kølig og altid sikker at røre ved. Temperaturen justeres øjeblikkeligt ved en simpel berøring, hvilket begrænser faren for overkogning. Med sådan en kogeplade bliver smeltet chokolade, sofistikerede saucer og andre temperaturfølsomme mesterværker til en simpel opgave.
        • Perfekt stegt, hver gang
          Med kødsonden er det nemt at opnå perfekte og præcise bageresultater. Ved at kontrollere temperaturen inde i kødet styrer MeatProbe hele processen og aktiverer endda alarmen, når tiden er inde, og retten er perfekt færdig.
        • Når du vil lave det hele
          Kombinationen af smart luftbevægelse, jævnt fordelte mellemrum mellem bagepladserne og det specielle let afrundede ovnrum sikrer, at maden bliver jævnt bagt på alle niveauer, og da ovnens volumen er større, er overblikket også fremragende.
        • Madlavning på hurtig fremdrift
          PowerBoost-funktionen giver ekstrem varmeintensitet til gryden og reducerer tilberedningstiden betydeligt. Det tager nu kun ca. 5 minutter at koge 2 liter vand, hvilket er ekstremt tidseffektivt. Så med PowerBoost sparer du tid, energi og penge.
        • Førsteklasses selvrensende funktion
          Pyrolytisk rengøring er den mest effektive måde at rengøre en ovn på med ekstremt høje temperaturer, der efterlader ovnen pletfri. For at garantere sikkerheden er ovnen låst under og umiddelbart efter rengøringsprocessen, og når den er kølet af, skal du bare tørre den resterende aske væk med en fugtig klud.
        • Nem adgang, nem rengøring
          Dørglassene kan nemt tages af, hvilket gør rengøringen nemmere og sikrer et godt udsyn ind i ovnen.
        • Ultra modstandsdygtig, ultra glat belægning
          Emaljekvalitet og -type er utrolig vigtig for komfuret og dets funktion. Silvermatte er et meget modstandsdygtigt og stærkt materiale, der kan tåle ekstrem varme. Den er fri for mikroporer og dækker ovnrummets overflader og bageplader, hvilket gør dem modstandsdygtige over for de højeste temperaturer. Belægningen på indersiden understøtter varmereflektion og giver ekstra isolering. Derfor forbliver ovnens indre altid sterilt og sikkert.
        • Alt inden for rækkevidde
          De fleste komfurer har en praktisk skuffe med god plads til opbevaring af bageplader og andet tilbehør til madlavningen.
        • Klar til XXL-opskrifter
          Gorenje komfurer tilbyder en større bageflade og brug af ekstra store bageplader. Innovative løsninger giver optimeret energiforbrug og jævnt tilberedt mad, uanset mængden. Ovnens fulde bredde udnyttes effektivt, mens overlegen teknologi sørger for, at maden bliver jævnt tilberedt på alle niveauer.
        • Lavet til at blive rørt ved - når som helst, hele tiden
          En særlig innovativ konstruktion og specialglas på lågen isolerer ovnen, så varmen holdes inde, hvilket optimerer energiforbruget ved at forhindre varmen i at slippe ud af ovnrummet. Det gør komfuret endnu mere sikkert for brugeren, børn og kæledyr og forhindrer, at omgivelserne varmes op.
        Gorenje

        Produktinformation

        Vægt (forsendelse)
        62.5 kg
        Bredde (forsendelse)
        67.6 cm
        Dybde (forsendelse)
        71.8 cm
        Højde (forsendelse)
        99.2 cm
        Lydtryksniveau (SPL)
        46 dB(A)
        Dybde (cm)
        59.4 cm
        Mærke
        Gorenje
        Model
        GEIT6E80XPG
        Betjening
        Touch og drejeknapper
        Farve
        Rustfrit Stål
        Bredde
        59.7 cm
        Energiklasse
        A
        Spænding (V)
        220 - 240 V / 50/60 Hz
        Ovntype
        Elektrisk ovn - multifunktion - 64 liter - Klasse A
        Højde (cm)
        90 cm
        Vægt
        58.7 kg
        Produkttype
        Komfur - Elektrisk
        Strømforbrug
        10.5 kW
        Sikkerhedsegenskaber
        Tilbageværende varmeindikator
        Overensstemmelsesstandarder
        EN 50304
        Styringstype
        Forskydelig
        Kontrollokation
        Frontpanel
        Kontrolelementer
        Drejeskive
        Inkluderet tilbehør
        Dybt bagefad ¦ 2 x bage ark ¦ Temperatorsonde

        Specifikke referencer

        Lev. varenr.
        GEIT6E80XPG
        EAN-13
        3838782627170

        Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket

        Skriv produktanmeldelse
        Gorenje GEIT6E80XPG - Induktionskomfur
        Gorenje GEIT6E80XPG - Induktionskomfur

        Gorenje GEIT6E80XPG - Induktionskomfur

        DKK 10.004,00Inkl. moms