Køleskabe

Køleskabe er en central del af et køkken og er i dag en nødvendig del af en husholdning for at holde dine madvarer friske og holdbare i lang tid.

Nedenfor kan du søge priser og gode tilbud på køleskabe, samtidig med at vi vil prøve at gå igennem de vigtige ting før at du skal ud og købe nyt køleskab.

Vi håber at vi kan hjælpe dig godt på vej til købet af dit nye køleskab.

Se de 10 billigste køleskabe lige nuFind priser og gode tilbud på køleskabe

Find priser på alle køleskabe her

Der findes flere forskellige typer frysere, som du kan vælge imellem:


Fritstående køleskabe kan åbnes med sidehængt dør, som enten åbnes fra venstre eller højre. Integrerede køleskabe kan indbygges i dit køkken eller bryggers, så den passer ind i f.eks. et køkkenskab.


Køleskabe med eller uden fryser

Køleskabe fås både med og uden fryser. Dog skal du være opmærksom på at en fryser i et køleskab ofte ikke dækker hele behovet for fryseplads hos en familie, da fryserummet ofte ikke er særligt stort. Derfor skal du overveje hvad du vil bruge fryseren til, hvis du alligevel har en anden fryser stående et andet sted i nærheden, hvor du har de fleste af dine frysevarer i. På Amerikaner køleskabe kan fryseren dog ofte godt være af en sådan størrelse, så den dækker hele frysebehovet. Den er til gengæld også mere pladskrævende.


Størrelsen på køleskabet

Du skal selvfølgelig vælge et køleskab, som passer til dit køkken. Derudover skal du også tænke over hvor meget køleplads, som du har behov for. Et køleskabs invendige størrelse måles i liter og fortæller hvor meget køleplads, som du har at gøre godt med. Derudover kan du også tænke over indretningen i køleskabet mht. skuffter og låger. Dette er dog ofte nemt at lave om på i forhold til det tilbehør, som følger med.


Fristående køleskabe

Fritstående køleskabe er de mest almindelige, som kan placeret hvor som helst. De kan stå for sig selv eller på en hylde i et køkken, eller hvor man nu ønsker at placere køleskabet.


Integrerbare køleskabe

Integrerbare køleskabe er kendetegnet ved at de passer til at blive integreret i et køkken, hvor f.eks. forsiden kan blive monteret med en skabslåge fra køkkenfirmaet, så køleskabet udadtil optræder som et helt almindeligt stort køkkenskab. Det giver et flot indtryk.


Amerikaner køleskabe

Amerikaner køleskabe har efterhånden været på markedet herhjemme i lang tid. Det er store køleskabe, hvor både fryser og køleskab er bygget ind i. Amerikaner køleskabet fylder meget mere, men mange er glade for at have både fryser og køleskab tilgængeligt på samme sted. Derudover kan mange af disse køle og fryseskabe også producere isterninger, som kan være attraktivt om sommeren.


Vinkøleskabe

Vinkøleskabe er blevet et hit på det seneste. De er flot designet og passer godt på dine indkøbte vine, hvor både temperatur og luftfugtighed skal være helt optimale for at vinen opbevares bedst. Vinkøleskabet er til de lidt mere eksklusive vine, hvorimod hverdagsvine til f.eks. under 100 kr., som drikkes indenfor et halvt til et helt år sagtens kan holder sig under almindelige betingelser.


Tilbud på køleskabe

Når du har fundet ud af hvilken slags køleskab og størrelse på køleskab, som du skal have, så skal du i gang med at undersæge udbuddet af frysere i de forskellige hvidevare butikker herhjemme. Besøg hjemmesiderne og find det køleskab, som du godt kunne tænke dig. Herefter skal du på jagt efter det bedste tilbud og pris på køleskabet. Det kan du gøre ved at undersøge priserne hos alle de hvidevare forhandlere, som vi har herhjemme. De har ofte priserne på hjemmesiderne, så det er let at sammenligne priser. Husk dog altid at sammenligne priser inkl. transport hjem til dig. På denne side er listet en stribe af de store hvidevare forhandlere på nettet, hvor du kan lede efter både køleskabe og priser hos.


Forhandlere af køleskabe

Nedenfor har vi listet en række online forhandlere af køleskabe, som du kan tjekke priser hos:

Elgiganten

Hvidevareshoppen

HomeShop

KitchenOne

Relaterede artikler

Beregn energiforbrug fra køleskab

Sådan beregner du de årlige udgifter til dit køleskab
Et køleskab bruger en god portion strøm om året, da det står tændt døgnet rundt. Du beregner dine årlige udgifter til strøm ved at gange det årlige forbrug i kWh med den aktuelle pris for el. Her er et regneeksempel på et typisk køleskab:
Årligt forbrug i kWh x Pris pr. kWh = Årlige udgifter til køleskab
133 x 2,4 kr. = 319,2 kr.