Ovne

Til forskel fra et komfur, som er en seperat og fritstående enhed inkl. ovn og kogeplader, så er en ovn integreret i køkkenets skabe.

Nedenfor kan du søge priser og gode tilbud på ovne, samtidig med at vi vil prøve at gå igennem de vigtige ting før at du skal ud og købe din nye ovn.

Vi håber at vi kan hjælpe dig på vej til købet af din nye ovn.Find priser og gode tilbud på ovne

Find priser på alle ovne her

Der findes flere forskellige komfurer herhjemme. Overordnet kan de opdeles i:


Indbygningsovne

Ovne til indbygning er meget ofte anvendt i moderne køkkener i dag. Mange modeller er derudover meget støjsvage i forhold til ældre modeller.


Kombiovne


Dampovne


Fritstående mikrovne


Tilbud på Ovne

Når du har fundet ud af hvilken slags ovne, som du skal have, så skal du i gang med at undersøge udbuddet af ovne i de forskellige hvidevare butikker herhjemme. Besøg hjemmesiderne og find den ovn, som passer til dig. Herefter skal du på jagt efter det bedste tilbud og pris på din ovn. Undersøg priserne hos alle de hvidevare forhandlere, som vi har herhjemme. De har ofte priserne på hjemmesiderne, så det er utroligt let at sammenligne priser. Husk at sammenligne priser inkl. transport hjem til dig. På denne side er listet en stribe af de store hvidevare forhandlere på nettet, hvor du kan lede efter ovne og priser hos.


Forhandlere af komfurer

Nedenfor har vi listet en række online forhandlere af komfurer, som du kan tjekke priser hos:

Elgiganten

Hvidevareshoppen

HomeShop

KitchenOne