Emhætter

Emhætten er efterhånden blevet en vigtig og fast bestandel af et køkken nu til dags. Den sørger for at suge fugt, mados og lugt væk fra komfuret når du laver din mad. På denne måde kan man undgå at hele køkkenet og resten af huset kommer til at lugte af stegning eller anden os fra maden.

Nedenfor kan du søge priser og gode tilbud på emhætter, og vi vil samtidig prøve at gå igennem de vigtige ting før at du skal ud og købe ny emhætte.

Vi håber at vi kan hjælpe dig godt på vej til købet af din nye emhætte.Find priser og gode tilbud på emhætter

Find priser på alle emhætter og emfang her

Der findes grundlæggende to typer frysere, som du kan vælge imellem:


Emhætte med udsugning

En emhætte med udsugning sørger helt konkret for at skifte luften ud i dit køkken og leder denne gennem en udsugningskanal til udenfor. Denne type emhætte renser luften allerbedst, men kræver også at du kan tilslutte den til en eksisterende kanal eller at du får bygget en ny til køkkenet.


Emhætte med kulfilter

En emhætte med kulfilter sørger for at luften bliver renset via et kulfilter og hvor luften herefter recirkuleres i køkkenet. Luften bliver renset, men du skal sørge for at kulfilteret af og til skal udskiftes så luften til stadighed bliver renset.


Emhætters placering

Du kan få frithængende emhætter, væghængte emhætter og emhætter med udtræk, som f.eks. monteres under et overskab ovenfor komfuret. Der findes rigtigt mange typer og du skal vurdere, hvad som passer ind i netop dit køkken.


Støjniveau fra emhætte

Emhætter suger og larmer. Sådan er det. Men du kan godt vælge nogle som suger mere eller mindre og hvor også støjniveauet er markant forskelligt. Støjniveauet måles i dB (decibel).


Kapacitet

En emhætte skal være i stand til at udskifte luften i dit køkken. Tommelfingerreglen er at luften skal kunne udskiftes ca. 10 gange i timen. Derfor skal du have målet dit køkkens kubikmeter og gange dette tal med 10. Kubikmeter måles ved at gange køkkenets bredde x højde x længde. Kubikmeter angives som m3.


Tilbud og udsalg på emhætter

Når du først har undersægt markedet for emhætter og besluttet dig for hvilken type emhætte, som du kunne tænkte dig, så skal du ud og finde de specifkke modeller, som du kunne ønske dig. Det kan du gøre ved at gå i fysiske butikker eller besøge de mange online hvidevare forhandlere. Når du har fundet en håndfuld konkrete emhætter, så skal du i gang med at besøge alle forhandlernes hjemmesider og her finde den bedst pris blandt dem. Husk også at tjekke om priserne er inklusiv levering.


Forhandlere af emhætter

Nedenfor har vi listet en række online forhandlere af emhætter, som du kan tjekke priser hos:

Whiteaway

Skousen

Wupti

Elgiganten

De3Bedste