Tørretumbler

Der er mange, som elsker den og så er der også mange, som aldrig kunne drømme om at putte deres vasketøj i tørretumbleren, da de føler at det slider for meget på tøjet og koster for mange penge.

Nedenfor kan du søge priser og gode tilbud på tørretumblere, samtidig med at vi går igennem et par gode råd før at du skal ud og købe din nye tørretumbler.

Vi håber at vi kan hjælpe dig godt på vej til købet af din nye tørretumbler.Find priser og gode tilbud på tørrerumbler

Find priser på alle tørretumblere her

Der findes i praksis to forskellige typer tørretumblere, som du kan vælge imellem:


Tørretumblere med aftræk

Tørretumblere med aftræk er beregnet til montering i bryggers eller badeværelse, hvor den fugtige luft trækkes ud gennem en ventilationsskakt i huset. Der sidder et stort rør på tørretumbleren, som så monteres til den eksisterende ventilation. Der er også muligt blot at montere et langt fleksibelt rør, som så trækkes ud af et åbent vindue. På den måde slipper den fugtige luft ud af rummet.


Tørretumblere med kondens

Tørretumblere med kondens er anderledes konstruerede. Her er indbygget en vandbeholder, som fyldes op ved en tørring. Det smarte ved denne type tørretumbler, er at man ikke behøver at have en ventilationskanal i det rum, hvor man ønsker at placere tørretumbleren. Der skal stadig være rigeligt med luft omkring den og gerne med et åbent vindue, men den fugtige luft kondenseres i beholderen og fugtigheden trækkes således ud i her i stedet for i luften.


Støjniveau

Vi kommer ikke uden om det. En tørretumbler larmer og sådan er det bare. Nogle larmer mere end andre, men man vil ofte have en tørretumbler placeret i et brygger eller lignende, hvor man kan lukke døren til. Det kan dog være et parameter at holde øje med, hvis du ellers står overfor to maskiner, hvor eneste forskel er støvniveauet. Støjniveau fra en tørretumbler måles i decibel (dB). Jo højere tal, jo mere larmer maskinen.


Energimærkning

Gå efter en tørretumbler med et godt energimærke. En tørretumbler bruger en hel del energi på at tørre tøjet og det koster pr. gang, som du benytter maskinen. På specifikationerne, som også fremgår af forhandlernes hjemmesider, kan du både se det gennemsnitlige kWh forbrug pr. år for maskinen ved almindeligt brug, samt hvad en enkelt fuld eller halvfuld tørring koster at køre.


Tilbud på tørretumblere

Når du har fundet ud af hvilken type tørretumbler, som du skal have, så skal du i gang med at undersøge udbuddet af tørretumblere i de forskellige hvidevarebutikker herhjemme. Besøg hjemmesiderne og find den tørretumbler, som du godt kunne tænke dig. Herefter skal du på jagt efter det bedste tilbud og pris på tørretumbleren. Undersøg priserne hos alle de hvidevare forhandlere, som vi har herhjemme. De har ofte priserne på hjemmesiderne, så det er let at sammenligne priser. Husk altid, at sammenligne priser inkl. transport hjem til dig. På denne side er listet en stribe af de store hvidevare forhandlere på nettet, hvor du kan lede efter både tørretumblere og priser hos.


Forhandlere af tørretumblere

Nedenfor har vi listet en række online forhandlere af tørretumblere, som du kan tjekke priser hos:

Elgiganten

Hvidevareshoppen

HomeShop

KitchenOne

Relaterede artikler

Beregn energiforbrug fra tørretumbler

Sådan beregner du de årlige udgifter til din tørretumbler
En tørretumbler bruger en god portion strøm hver gang at du kører en tørring. Du beregner dine årlige udgifter til strøm ved at gange det det årlige antal tørringer med forbrug i kWh pr. gang med den aktuelle pris for el. Her er et regneeksempel på et typisk køleskab:
Antal årlige tørringer x forbrug i kWh x Pris pr. kWh = Årlige udgifter til din tørretumbler
100 x 3,5 kWh x 2,4 kr. = 840 kr.