Frysere

Frysere er en vigtig del af en husholdning og har til formål at opbevare frostvarer fra indkøb eller nedfrysning af råvarer eller overskud fra retter, som så kan holde sig væsenligt længere end ved almindelig opbevaring i et kølebskab.

Nedenfor kan du søge priser og gode tilbud på frysere, samtidig med at vi vil prøve at gå igennem de vigtige ting før at du skal ud og købe ny fryser.

Vi håber at vi kan hjælpe dig godt på vej til købet af din nye fryser.

Se de 10 billigste frysere lige nuFind priser og gode tilbud på frysere

Find priser på alle frysere her

Der findes flere forskellige typer frysere, som du kan vælge imellem:


Fritstående er opretstående frysere, som kan åbnes med sidehængt dør, som enten åbnes fra venstre eller højre. Integrerede frysere kan indbygges i dit køkken eller bryggers, så den passer ind i f.eks. et køkkenskab. Kummefrysere åbnes fra oven med et stort låg.


Kapacitet og størrelse på fryser

Størrelsen for hvad en fryser kan indeholde måles i liter. Hvis du har haft en fryser før, så har du sikkert en god idé om hvor stort et behov, som du har. Ellers er tommerfingerreglen at man har behov for 100 liter til én person og så ellers 50 liter pr. ekstra person i husstanden. Det kan så justeres lidt ned med børn.


Energimærkning

Hvis du vælger en fryser med god energimærkning, så sætter du både dit energiforbrug ned i husstanden, samtidig med at du også skåner miløjet. Frysere med god energimærkning er ofte lidt dyrere, men man sparer så penge på det årlige spare elforbrug. Frysere angives med energimærker fra A til G, hvor A er det bedste.


Støj og lydstyrke fra fryser

Har du fryseren placeret centralt i dit hus eller ved dit soveværelse, så er det vigtigt at fryseren ikke larmer alt for meget. Lydstyrke måles i decibel, dB (A). Jo højere decibel, jo højere vil larmen fra fryseren være. Hvis lydstyrken er på under 40 dB (A), så betegnes fryseren, som værende støjsvag.


Tilbud på frysere

Når du har fundet ud af hvilken slags fryser og størrelse på fryser, som du skal have, så handler om at komme i gang med at se udbuddet af frysere i de forskellige hvidevare butikker herhjemme. Besøg hjemmesiderne og find præcis den fryser, som du godt kunne tænke dig. Herefter skal du på jagt efter den bedste pris. Det kan du gøre ved at finde priserne hos alle de hvidevare forhandlere, som vi har herhjemme. De har heldigvis alle priserne på hjemmesiderne, så det er let at sammenligne. Husk at sammenligne priser inkl. transport hjem til dig. På denne side er listet en stribe af de store hvidevare forhandlere på nettet, hvor du kan lede efter både frysere og priser hos.


Forhandlere af frysere

Nedenfor har vi listet en række online forhandlere af frysere, som du kan tjekke priser hos:

Elgiganten

Hvidevareshoppen

HomeShop

KitchenOne

Relaterede artikler

Beregn energiforbrug fra fryser

Tips til pleje og brug af fryser

Sådan beregner du de årlige udgifter til din fryser
En fryser bruger en del strøm om året, da den står tændt døgnet rundt. Du beregner dine årlige udgifter til strøm ved at gange det årlige forbrug i kWh med den aktuelle pris for el. Her er et regneeksempel på en typisk fryser:
Årligt forbrug i kWh x Pris pr. kWh = Årlige udgifter til fryser
234 x 2,4 kr. = 561,6 kr.