Hvidevarer / Tørretumbler / Tørretumbler

Electrolux Tørretumbler EW6C527G2 (Hvid)Forhandler Pris
3.419,00 kr. Til butik
3.609,00 kr. Til butik
4.999,00 kr. Til butik

Beskrivelse
Electrolux Tørretumbler EW6C527G2 er en kondenstørretumbler med en kapacitet på 7 kg. Den er udstyret med avancerede fugt- og temperatursensorer, der tilpasser tørretiden til hver fyldning. Dette betyder, at tøjet aldrig udsættes for for meget varme, og undgår at blive overtørret 2. Tørretumbleren har også en funktion til udskudt start, som hjælper dig med at starte tørringen, så den passer ind i din tidsplan. Lugens vinkel kan justeres til at åbne i fire forskellige positioner, hvilket betyder, at den passer bedst muligt ind med dine andre maskiner, uanset om de er ovenpå eller ved siden af hinanden.Electrolux Tørretumbler EW6C527G2 har et stilfuldt design med en hvid farve og en stor luge, der sikrer, at alt kan lægges bekvemt i, selv stort eller kraftigt tøj. Tørretumbleren har også en rummelig kondensvandsbeholder og er en af de mest støjsvage tørretumblere på markedet.

Kondenstørretumblere med varmepumpe er generelt mest energieffektive, mens aftrækstørretumblere er mindst energieffektive. Electrolux Tørretumbler EW6C527G2 er ikke med varmepumpe og bruger omkring 1.209,6 kr. på el i løbet af et år ved et normalt forbrug (160 tørringer). Det svarer til 7,6 kr. pr. tørring.

Samlet set er Electrolux Tørretumbler EW6C527G2 en stilfuld og effektiv tørretumbler med en kapacitet på 7 kg og avancerede fugt- og temperatursensorer, der tilpasser tørretiden til hver fyldning. Tørretumbleren har også en funktion til udskudt start og en justerbar luge, der passer bedst muligt ind med dine andre maskiner. Selvom tørretumbleren ikke er med varmepumpe, er den stadig en af de mest energieffektive tørretumblere på markedet.


Kategori: Tørretumbler

Maskintype: Tørretumbler

Mærke: Electrolux

Model: EW6C527G2

EAN: 7332543631407

Priser: fra 3.419,00 kr. til 4.999,00 kr.Seneste priser er indsamlet d. 25-06-2024
Prisudvikling

Vi holder konstant øje med priserne på hårde hvidevarer og registrerer aktueller priser hos os hver eneste dag. Nedenfor kan du se hvordan priserne for Electrolux Tørretumbler EW6C527G2 (Hvid) har udviklet sig i de sidste 20 dage:
Forhandlere af tørretumblere

Nedenfor har vi listet en række online forhandlere af tørretumblere, som du kan tjekke priser hos:

Elgiganten

Hvidevareshoppen

HomeShop

KitchenOneSådan beregner du de årlige udgifter til din tørretumbler
En tørretumbler bruger en god portion strøm hver gang at du kører en tørring. Du beregner dine årlige udgifter til strøm ved at gange det det årlige antal tørringer med forbrug i kWh pr. gang med den aktuelle pris for el. Her er et regneeksempel på et typisk køleskab:
Antal årlige tørringer x forbrug i kWh x Pris pr. kWh = Årlige udgifter til din tørretumbler
100 x 3,5 kWh x 2,4 kr. = 840 kr.