Hvidevarer / Fryser / Fryseskabe

Siemens GS58NAWDV - Fritstående fryseskabForhandler Pris
17.316,00 kr. Til butik

Beskrivelse
Siemens GS58NAWDV er et fritstående fryseskab, der er perfekt til opbevaring af mad. Fryseskabet har en volumen på 366 liter og flere funktioner, der letter brug og frysning. Den vendbare låge gør det nemt at placere fryseren i dit køkken. En alarm giver dig besked om evt. temperaturstigning i din fryser.

Fryseskabet har et flot design med hvid dør og hvid sidepaneler. Vertikalt håndtag og LED belysning giver et moderne look. Fryseskabet er udstyret med noFrost-teknologi, som betyder, at du aldrig mere behøver at afrime fryseren. Det har også elektronisk temperaturstyring med touchControl, akustisk og optisk advarselssystem ved temperaturstigning i frysedelen og alarmsystem med memoryfunktion, hvis døren står åben eller ved strømafbrydelse. FreshSense-teknologi sørger for en jævn temperatur i fryseren.

Siemens GS58NAWDV har en energiklasse D og et årligt energiforbrug på 222 kWh. Fryseskabet har en indfrysningskapacitet på 22 kg pr. døgn og 5 transparente fryseskuffer, inkl. 1 bigBox. VarioZone-udtagelige hylder af sikkerhedsglas giver ekstra plads. LED belysning og flytbar iceTwister gør det nemt at opfylde dine isbehov. Fryseskabet er også udstyret med en temperaturalarm, der advarer ved for højt temperatur.
Kategori: Fryser

Maskintype: Fryseskabe

Mærke: Siemens

Model: GS58NAWDV

EAN: 4242003866481

Priser: fra 17.316,00 kr. til 17.316,00 kr.Seneste priser er indsamlet d. 24-07-2024
Prisudvikling

Vi holder konstant øje med priserne på hårde hvidevarer og registrerer aktueller priser hos os hver eneste dag. Nedenfor kan du se hvordan priserne for Siemens GS58NAWDV - Fritstående fryseskab har udviklet sig i de sidste 20 dage:
Forhandlere af frysere

Nedenfor har vi listet en række online forhandlere af frysere, som du kan tjekke priser hos:

Elgiganten

Hvidevareshoppen

HomeShop

KitchenOneSådan beregner du de årlige udgifter til din fryser
En fryser bruger en del strøm om året, da den står tændt døgnet rundt. Du beregner dine årlige udgifter til strøm ved at gange det årlige forbrug i kWh med den aktuelle pris for el. Her er et regneeksempel på en typisk fryser:
Årligt forbrug i kWh x Pris pr. kWh = Årlige udgifter til fryser
234 x 2,4 kr. = 561,6 kr.